[2020-as MODELL] Komoder VELETA. Hangvezérelt Masszázsfotel, 3D Joystick, hát és lábfűtés, Bluetooth zene, USB port. A legösszetettebb masszázsfotel.

Vélemények
Komoder Veleta Masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Láb melegítés Hát melegítés
Test felmérő funkció [ÚJ] Hangvezérlés [ÚJ] JOYSTICK 3D 137 cm-es SL sín

Veleta - mintha a masszőr-terapeuta keze masszírozna

A Komoder Veleta a Komoder 2020-as generációjának a legújjabb masszázsfotele, amely 4 intelligens, csendes, függőlegesen mozgó kézzel rendelkezik és teljes hát masszázst nyújt. A Veleta az új 137 cm-es "L" masszázs rendszert használja, így a leghosszabb sínnel, masszázs pályával rendelkező fotelünk a kínálatból.

Teljes testmasszázs masszázspárnák segítségével (váll, hát, far, karok, lábak).

A Veleta innovatív légszivattyú és a szelepekkel van felszerelve. A szivattyú szinkronban valamint folyamatosan működhet, hogy biztosítsa a 28 légpárnához szükséges erőt. A relaxációs masszázs és a légpárnák erős nyomása egyaránt pontos és egyedi, ami lehetővé teszi azt, hogy Ön egy felfrissítő masszázsban részesüljön.

Komoder Veleta Masszázsfotel

3D JOYSTICK. A tökéletes megoldás a termék beállításhoz. Most teljesen testreszabható a masszázsgörgők mozgása.

A Joystick segít a 3D-s görgők mélységének beállításában is, 5 szinten állíthatja a 3D-s görgők intenzitását, például élvezve a tarkója mély masszírozását, vagy a test testtartásának helyesbítésére szolgáló mélyen masszírozó funkciót.

Gyorsbillentyük a jobb karon
Komoder Veleta Masszázsfotel
Komoder Veleta Masszázsfotel
Komoder Veleta Masszázsfotel

Hát és láb fűtő rendszer.

A melegítő mechanizmus elősegíti a masszázs hatékonyságát, télen elfelejtheti a hideg érzetet vagy nyáron túlzottan légkondicionált helyiségekben egyaránt. Ezzel a beépített fűtőrendszerrel a Veleta masszázsfotel a piac egyik legösszetettebb masszázs székévé válik. A hátfűtés funkció szénszálat használ az infravörös fűtőforrásaként.

A Komoder Veleta hátmelegítéssel rendelkezik

A fotel intelligens funkcióval van felszerelve, hogy helytakarékos legyen.

A fotelt szűk helyeken is elfér, így csupán 5 cm távolságra szükséges elhelyezni a faltól. A fotel előrecsúszik anélkül, hogy elérintené a falat.

Impozáns megjelenés. Funkcionális tervezés.

Ennek a masszázsfotelnek a dinamikus formáját pontosan a felhasználó igénye adta, célja, hogy helyet takarítson meg a házban. Ez a modell ideálisan talál otthonában, lakásában, irodájában, még akkor is, ha korlátozott a hely.

A Komoder Veleta kevés helyet igényel

A fotel átvizsgálja az ön testét és intelligensen elvégzi beállításait.

Az új Veleta automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik, automatikusan felismeri a vállakat. Ez a rendszer előzetes testfelmérést igényel, ahhoz hogy felismerje az Ön magasságát és testsúlyát, így a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz.

3D görgős rendszer, 5 intenzitási szint.

Az új Veleta masszázsfotel halk, intelligens 3D mechanikus kezekkel van felszerelve. A masszírozó fejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, oldalra. Ezek a mechanikus kezek segítenek felmérni minden felhasználónak a paramétereit: testsúly és magasság.

A Komoder Veleta masszázsfotel testfelmérő funkcióval rendelkezik
Komoder Veleta
Komoder Veleta

Kényelmes használat: gyorsgombok egy teljes irányításhoz.

Az új Veleta fotel vezérlő gombjaival könnyebben állíthatja a teljes műkődést. A fotel helyzetének megváltoztatásához nem szükséges megállítania a masszázs ciklust.

Töltse fel okostelefonját a jobb kar USB-portján keresztül.

A Veleta USB-porttal van felszerelve, amely okostelefont vagy más eszköz töltésére szolgál.

 A Veleta masszázsfotel a karokat is masszírozza

Negatív oxigénion funkció

Negatív oxigénionos funkció- ellenőrizze a bal kar felső gombját. Innovatív kialakítás, amelynek negatív oxigénion kibocsátó rendszere van a fejtámlában.Az infravörös ipari elektromos készülékek országos minőség-ellenőrzési központja igazolta, hogy a negatív oxigénionok koncentrációja közel 240 000 / cm3, elősegítvén az emberi test gyógyulását.

negatív ionok

A fotel maximálisan előre csúszik, és mély elősegíti a mély pihenést

Az új Veleta fotel 3 nulla gravitációs pozicióba lehet állítani. Ez a helyzet súlytalanságba hozza Önt, ahol tökéletes kikapcsolódásban részesül.

Nulla gravitációs helyzet

A "nulla gravitációs" üzemmód indításakor a test és a lábak közötti emelkedési szög körülbelül 118 fok. A test súlya egyenlően oszlik meg a masszázsfotelben, így a testre nehezedő nyomás teljes mértékben eloszlik.

hátradöntés Zero Gravity Veleta

Audio rendszer. Beépített hangszórók. Felejtse el a felesleges kábeleket a házban

Lehetősége van okostelefon vagy táblagép használatával zenét hallgatni.

Csatlakoztassa a fotelt a telefonjához, táblagéphez vagy laptophoz Bluetooth-on keresztül. Közvetlenül a mobiltelefonjáról hallgathatja kedvenc zenéjét, a masszázsfotel háttámlájába beépített hangszórókon.

bluetooth Komoder Veleta

Izomfájdalom? A masszázsfotel lazítja a befeszült izmokat.

A felhasználó,hogy a izomfeszültséget lazítani tudja, javasolt a karok, a hát és a lábak nyújtása. Ezt a nyújtást a váll, a karok és a lábaknál felszerelt masszázspárnák segítik elő.

A Veleta masszázsfotel minden felhasználó számára tökéletes, innovatív automatikus masszázs programokkal van ellátva, amelyek egyéni masszázst biztosítanak, és minden elvárásnak eleget tesz.

izomfájdalmak

Láb melegítés

A fűtőrendszer és a lábakat masszírozó masszázsrendszer légpárnái stimulálják a talp és a lábak vérkeringését.

Hosszabbítható lábtartó

A felhasználó magasságától függően a lábtartó szabadon meghosszabbítható, a maximális hossza 25 cm, ezáltal biztosítva a teljes test masszázsát, a felhasználó magassága szerint.

A Komoder Veleta lábmelegítés
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

FONTOS FUNKCIÓK

Reflexóterápia. Lenyűgöző masszázs.

A reflexoterápia masszázs egy görgős lemezzel történik. A lábtartó hosszabbítható, ahhoz, hogy a felhasználó magasságához alkalmazkodjon.

Lábmasszázs

A lábtartó légpárnákkal van felszerelve, így légnyomásos masszázst végez.

Nyaktól térdig történő masszázs

A fotel egy különleges funkcióval rendelkezik, éspedig az „L” alakú görbített sínnel, amely egy hosszas tanulmány és legfrissebb tudomány kombinációjának az eredménye. A sín hatásköre 137 cm , amely lehetővé teszi, hogy egy személyre szabott masszázst végezzen nyaktól egész combig.

Talpmasszázs. Mindenki kedvence.

A kéz érintését utánozza és ami a görgőket illeti, egy olyan fejlett technológiával rendelkezik ,amely képes egy olyan Guasha masszázst nyújtani akár egy profi masszőr keze. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszál, így a masszázs lehet könnyed és állandó vagy akár erőteljesebb, attól függ hogyan állítja be a távirányítón.

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen betakarják a vádlikat, bokát és lábfejet, ahhoz , hogy egy hármas tapasztalatot nyújthassanak. Rendre kapcsolja be az nyomkodásos funkciót, szünet és légtelenítés funkciót , ahhoz, hogy a Xuanzhong és Taixi akupresszúrás pontokat stimulálja. Ez egy kényelmi és harmónia érzetet teremt.

Kromoterápiás világítás LED-ekkel

Hideg színekkel ellátott LED lámpákkal van felszerelve, amelyeket a szék karjára helyeztek, csak akkor működik, amikor a szék egy masszázs ciklusban van. Sötét helyiségben a LED-es fény hideg kék fényt bocsát ki a falakra, és pihentető légkört teremt.

Teljes testmasszázs

Az intelligens mechanikus masszázs kezek fel-le mozognak a nyaktól kiindulva, a váll, hát és derékig . A kezek automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatóköre 21 cm szélességig is elérhet, függőlegesen meg 137 cm, így az egész hátat lefedi.

A fotel felismeri az ön hátát

Az „S” alakú görbület amely a testet tartja, a hátmasszázs struktúra és a mérnöki munka közti kombinációt jelenti úgy , hogy egy felsőfokú precíz hátmasszázst élvezhessen. A görgők szélessége 6 és 21 cm között állítható három opcióval.

Légpárnás karmasszázs

12 légpárnával van felszerelve, amely az emberi kéz görbületét követi; olyan masszázst nyújt amely teljesen körülfogja az egész kezet, hangsúlyt fektetve főképp a Yangchi és Quichi pontokra. A légpárnák segítenek a kar és tenyér ellazításában és felfrissülésében.

Infravörös hőterápia- tökéletes a téli időszakra

A hát hőfunkciója 40-50 fokon eltávolítja a hideg érzetet és a hátfájást. Az infravörös sugarak megengedik a test sejtjeinek, hogy az energiát felszívják,aktiválja a sejteket és stimulálja a metabolizmust.

3 memória üzemmód

Ez a két funkció kielégíti a család igényeit: A masszázs mód és funkciók bármilyen kombinációját, amelyet Ön és családja állított be, memória programokkal tárolható.

Válassza ki a masszázs időt

Ezzel a funkcióval állíthatja masszázs időtartamát az Ön igényei szerint,így folyamatosan élvezheti a masszázst.

Műszaki előírások és jellemzők

Egész hát masszírozása Igen
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábtartó automatikusan állítható Igen
Légpárnák a fenék tájékán Extensibil automat
Vádli légpárnák Igen
Masszázsgörgők Igen
Role masaj 3D
Hangvezérlés Igen
Masszázs fenék tájékán Igen
Lábmasszázs Igen
Reflexológia Igen
Fűtés Hát és láb
Távirányító Igen
Távirányító tartó Igen
Kárpitozás Ökologikus, antibakteriális bőr.
Fotel súlya (kg) 110 kg
Tápegység 220 - 230V
méretek
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Kiváló döntés!
5 / 5 pont
Először vásároltam masszázsfotelt, ezért a legjobb hosszútávú döntést szerettem volna meghozni. Köszönöm a szakmai tapasztalattal rendelkező eladási ügynök segítségét ebben. A Veleta masszázsfotellel olyan, mintha mindennapos bérletem lenne egy masszázsszalonba. Mindenkinek ajánlom!
Legjobb!
5 / 5 pont
10/10. A nehéz, stresszes napok után legjobb dolog egy teljes testmasszázs. Imádom, nem foglal nagy helyet a lakásba és minden izmomat megmasszírozza.
Igazi masszázs élmény!
5 / 5 pont
A legjobb masszázsfotel,amit eddig próbáltam, úgyhogy azonnal megrendeltem. Amit a legjobban szeretek benne, hogy tetőtől talpig megmasszíroz. Meglepett a gyors kiszállítás, ezért külön gratulálok.
Profi munka!
5 / 5 pont
A megrendelt fotelt három nap alatt megkaptam. A cég munkatársai segítettek a beüzemeltetésbe és röviden bemutatták a terméket. Ezt nevezem igazi szolgáltatásnak. Profi munka, köszönöm!
értékelés: 5 / 5, -tól 4 ügyfelek
Hasonló termékek
A Victoria a legújabb fotel , amely 2020-ban volt kiadva,4 intelligens, nagyon halk  és mozgó masszázskézzel felszerelve a hát teljes masszázsának. A Victoria  az új 135 cm hosszú "L" alakú masszázsrendszert használja, amelynek a leghosszabb masszázs sugara van. A fotel bluetooth-al , USB portállal, negativ ion rendszerrel , audio rendszerrel és  gyors hátradöntési billentyűkkel van felszerelve.
megnézem »
6 vélemény
A LUXOR a legújabb kapszula-fotel a Komoder 2020-as Design generációjából. A LUXOR 4 nagyon halk, intelligens masszázskézzel van felszerelve, 5 szinten állitható fokozat amely 4 irányban műkődik a hát teljes masszázsának. A LUXOR az új 125 cm hosszú "L" alakú masszázsrendszert használja, az egyedüli fotel, amelynek a leghosszabb 3D masszázs sugara van.
megnézem »
6 vélemény
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ból. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés