Komoder VELETA. Hangvezérelt masszázsfotel, 3D Joystick, hát- és lábfűtés, Bluetooth, USB port. A legkomplexebb masszázsfotel

Vélemények
Komoder Veleta Masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Lábmelegítés Hátmelegítés
Testfelmérő funkció [ÚJ] Hangvezérlés [ÚJ] JOYSTICK 3D 137 cm-es SL sín

Veleta - akárcsak egy valódi masszőr keze

A Komoder Veleta a Komoder 2020-as generációjának legújabb masszázsfotele, amely 4 intelligens, halk, függőlegesen mozgó karral rendelkezik és teljes hátmasszázst nyújt. A Veleta az új 137 cm-es L masszázsrendszert használja, így a leghosszabb sínpályával rendelkező fotel a kínálatunkban.

Teljes testmasszázs masszázspárnák segítségével (váll, hát, fenék, karok, lábak)

A Veleta innovatív légszivattyúval és szelepekkel rendelkezik. A szivattyú szinkronban és folyamatosan működik, biztosítva a 28 légpárnához szükséges erőt. A relaxációs masszázs és a légpárnák erős nyomása egyaránt pontos és egyedi, ez teszi lehetővé, hogy Ön frissítő masszázsban részesüljön.

Komoder Veleta Masszázsfotel

3D JOYSTICK. A tökéletes megoldás a masszázsfotel beállításához. Ezáltal teljesen testre szabható a masszázsgörgők mozgása

A Joystick segít a 3D-s görgők mélységének beállításában is. Az intenzitás 5 fokozatban állítható, például élvezheti tarkója mély masszírozását, vagy a testtartás javítását szolgáló, mélyen masszírozó funkciót.

Gyorsbillentyük a jobb karon
Komoder Veleta Masszázsfotel
Komoder Veleta Masszázsfotel
Komoder Veleta Masszázsfotel

Hát- és lábfűtő rendszer

A melegítő mechanizmus elősegíti a masszázs hatékonyságát, így Önnek sem télen, sem nyáron - túlságosan légkondicionált helyiségben- nem lesz hidegérzete. Ezzel a beépített fűtőrendszerrel a Veleta masszázsfotel a piac egyik legösszetettebb masszázsszékévé válik. A hátfűtés funkció szénszálat használ infravörös fűtőforrásként.

A Komoder Veleta hátmelegítéssel rendelkezik

A fotelt intelligens funkcióval látták el, helytakarékossági célból

A fotel szűk helyeken is elfér, így elegendő csupán 5 cm távolságra elhelyezni a faltól. A fotel előrecsúszik anélkül, hogy érintené a falat.

Impozáns megjelenés. Funkcionális tervezés

Erre a masszázsfotelre a dinamikus forma jellemző, melyet a felhasználói igények inspiráltak. A kialakítás célja, hogy a fotel a lehető legkevesebb helyet foglalja el. Ez a modell tehát ideális az Ön házába, lakásába, irodájába, akkor is, ha korlátozott hely áll rendelkezésre.

A Komoder Veleta kevés helyet igényel

A fotel végig szkenneli az Ön testét és intelligensen elvégzi a beállításokat

Az új Veleta automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik, mely automatikusan beazonosítjai a váll helyzetét. A rendszer előzetes testfelmérést hajt végre, felismeri az Ön testmagasságát és testsúlyát, így a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz.

3D görgős rendszer, 5 intenzitási szint

Az új Veleta masszázsfotelben halk, intelligens 3D mechanikus karok dolgoznak. A masszírozó fejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, jobbra-balra, előre-hátra. A mechanikus karok segítségével a masszázsfotel fel tudja mérni a használó paramétereit: a testsúlyt és a magasságot.

A Komoder Veleta masszázsfotel testfelmérő funkcióval rendelkezik
Komoder Veleta
Komoder Veleta

Kényelmes használat: gyorsgombok a vezérléshez

Az új Veleta fotel vezérlő gombjaival Ön könnyebben szabályozhatja a teljes működést. A fotel helyzetének megváltoztatásához nem szükséges megállítania a masszázs ciklust.

Töltse okostelefonját a jobb kar USB portján keresztül

A Veleta olyan USB porttal van felszerelve, amely okostelefon vagy más eszköz töltésére szolgál.

 A Veleta masszázsfotel a karokat is masszírozza

Negatív oxigénion funkció

A negatív oxigénion funkció a bal kar felső gombjával vezérelhető. Az innovatív kialakításnak köszönhetően negatív oxigénion-kibocsátó rendszert építettek be ennek a masszázsfotelnek a fejtámlájába. Az infravörös ipari elektromos készülékek országos minőségellenőrzési központja igazolta, hogy a negatív oxigénionok koncentrációja közel 240 000 / cm 3, mely elősegíti az emberi test gyógyító folyamatait.

negatív ionok

A fotel maximálisan előre csúszik, ezzel segíti a pihenést

Az új Veleta fotelt 3 fokozatú “zéró gravitációs” pozícióba lehet állítani. A súlytalanság állapota egy olyan testhelyzet, mely révén Ön tökéletes kikapcsolódásban részesül.

“Zéró gravitációs” helyzet

A "zéró gravitációs" üzemmód bekapcsolásakor a törzs és a láb által bezárt szög körülbelül 118 fok. A test súlya egyenlően oszlik el a masszázsfotelben, így a testre nehezedő nyomás teljes mértékben eloszlik.

hátradöntés Zero Gravity Veleta

Audio rendszer. Beépített hangszórók. Felejtse el a felesleges vezetékeket a házban!

Ebben a masszázsfotelben Önnek lehetősége van okostelefon vagy táblagép használatával zenét hallgatni. Csatlakoztassa a fotelt a telefonjához, táblagépéhez vagy laptopjához Bluetooth-on keresztül. Közvetlenül a mobiltelefonjáról hallgathatja kedvenc zenéjét, a masszázsfotel háttámlájába beépített hangszórók segítségével.

bluetooth Komoder Veleta

Izomfájdalom? A masszázsfotel lazítja a befeszült izmokat

Az izmok feszültségének lazításához javasolt a karok, a hát és a lábak nyújtása. Ezt a nyújtást a vállaknál, a karoknál és a lábaknál elhelyezett masszázspárnák segítik elő.

A Veleta masszázsfotel minden felhasználó számára tökéletes, innovatív automatikus masszázsprogramokkal van ellátva, amelyek személyre szóló masszázst biztosítanak és minden elvárásnak eleget tesznek.

izomfájdalmak

Lábmelegítés

A fűtőrendszer és a lábakat masszírozó masszázsrendszer légpárnái stimulálják a talp és a lábak vérkeringését.

Hosszabbítható lábtartó

A felhasználó magasságától függően a lábtartó szabadon meghosszabbítható, maximális hossza 25 cm, ezáltal biztosítva a teljes test masszázsát, a felhasználó magassága szerint.

A Komoder Veleta lábmelegítés
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

FONTOS FUNKCIÓK

Reflexterápia: lenyűgöző masszázs

A reflexterápiás masszázst görgők végzik. A lábtartó hosszabbítható, így a masszázs alkalmazkodni tud a felhasználó magasságához.

Lábmasszázs

A lábtartó légpárnákkal van felszerelve, így légnyomásos masszázst végez.

Nyaktól térdig történő masszázs

A fotel egy különleges funkcióval rendelkezik, ez az L alakú sín. Ez a technológia tudományos kutatások és a legfrissebb tanulmányok. A sínpálya hossza 137 cm, mely lehetővé teszi a személyre szabott masszázst a nyaktól egészen a combig.

Talpmasszázs: mindenki kedvence

A talpmasszázs utánozza az emberi kéz érintését. A görgők olyan kifinomult technológiával rendelkeznek, melyek egy professzionális masszőr kezéhez hasonlóan képesek ú.n. Gua Sha masszázst nyújtani. Ez a talpmasszázs a talp közepén található Yong Quan pontra fókuszál. A masszázs erősségét távirányítóval állíthatjuk igény szerint gyengébbre vagy erősebbre.

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen betakarják a vádlit, a bokát és a lábfejet, ezáltal hármas hatást nyújtva. A nyomkodás, szünet és légtelenítés funkciók egymást váltva kapcsolódnak be, így stimulálva a Xuanzhong és Taxi akupresszúrás pontokat. A lábmasszázs egy igen kellemes és harmonikus érzés.

Kromoterápiás (színterápiás) világítás LED-ekkel

A fotel hideg fényű LED lámpákkal van ellátva, a lámpák a szék karján helyezkednek el. A LED világítás csak masszázs ciklus közben működik. Sötét helyiségben a LED lámpák hideg kék fényt bocsátanak ki a falra, pihentető hangulatot árasztva.

Teljes testmasszázs

Az intelligens, mechanikus karok fel-le mozognak, a nyaktól kiindulva haladnak a vállon és a háton át egészen le a derékig. A karok automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatókörük elérheti a 21 cm-es szélességet, valamint a 130 cm-es hosszúságot, így az egész hátat képesek lefedni.

Automatikus hátfelismerés

A mérnöki tervezés és a hátmasszázs struktúrák kombinációja prémium minőségű és precizitású hátmasszázst eredményez a test S vonalában. A görgők szélessége 6-21 cm között állítható, 3 opcióban.

Légpárnás karmasszázs

12 légpárna követi az emberi kar vonalát. A karmasszázs teljesen körbefogja az egész kart, hangsúlyozottan fókuszálva a Yang Chi és Quchi akupunktúrás pontokra. A légpárnák segítenek a kar mellett a tenyér ellazításában és felfrissítésében is.

Infravörös hőterápia, tökéletes a téli időszakra

A hát felületéhez beállítható hőfunkció 40-50 fokos hőfokkal megszünteti a hidegérzetünket és enyhíti a hátfájásunkat. Az infravörös sugárzást a test “meleg érzetként”, hőhatásként érzékeli. Az infravörös sugárzás aktiválja a sejteket és stimulálja a metabolizmust.

3 memória üzemmód

A családtagok beállíthatják személyre szabott masszázsprogramjaikat, ill. a masszázsok bármilyen kombinációját. A beállítások elmenthetők a masszázsfotel memóriájába.

Válassza ki a masszázs időt

Ezzel a funkcióval állíthatja masszázs időtartamát az Ön igényei szerint,így folyamatosan élvezheti a masszázst.

Műszaki előírások és jellemzők

Egész hát masszírozása Igen
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábtartó automatikusan állítható Igen
Légpárnák a fenék tájékán Extensibil automat
Vádli légpárnák Igen
Masszázsgörgők Igen
Role masaj 3D
Hangvezérlés Igen
Masszázs fenék tájékán Igen
Lábmasszázs Igen
Reflexológia Igen
Fűtés Hát és láb
Távirányító Igen
Távirányító tartó Igen
Kárpitozás Ökologikus, antibakteriális műbőr.
Fotel súlya (kg) 110 kg
Tápegység 220 - 230V
méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Kiváló döntés!
5 / 5 pont
Először vásároltam masszázsfotelt, ezért a legjobb hosszútávú döntést szerettem volna meghozni. Köszönöm a szakmai tapasztalattal rendelkező eladási ügynök segítségét ebben. A Veleta masszázsfotellel olyan, mintha mindennapos bérletem lenne egy masszázsszalonba. Mindenkinek ajánlom!
Legjobb!
5 / 5 pont
10/10. A nehéz, stresszes napok után legjobb dolog egy teljes testmasszázs. Imádom, nem foglal nagy helyet a lakásba és minden izmomat megmasszírozza.
Igazi masszázs élmény!
5 / 5 pont
A legjobb masszázsfotel,amit eddig próbáltam, úgyhogy azonnal megrendeltem. Amit a legjobban szeretek benne, hogy tetőtől talpig megmasszíroz. Meglepett a gyors kiszállítás, ezért külön gratulálok.
Profi munka!
5 / 5 pont
A megrendelt fotelt három nap alatt megkaptam. A cég munkatársai segítettek a beüzemeltetésbe és röviden bemutatták a terméket. Ezt nevezem igazi szolgáltatásnak. Profi munka, köszönöm!
értékelés: 5 / 5, -tól 4 ügyfelek
Hasonló termékek
A LUXOR a legújabb kapszula-fotel a Komoder 2020-as Design generációjából. A LUXOR 4 nagyon halk, intelligens masszázskézzel van felszerelve, 5 szinten állitható fokozat amely 4 irányban műkődik a hát teljes masszázsának. A LUXOR az új 125 cm hosszú "L" alakú masszázsrendszert használja, az egyedüli fotel, amelynek a leghosszabb 3D masszázs sugara van.
megnézem »
6 vélemény
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ból. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés