Mijen gyakran kéne egy masszázsfotelt használj?

Az egyik leggyakoribb előítélet , amelyel ezen a pályán találkozunk ,azokra az emberekre hivatkozik, akik úgy vélik,hogy a masszázsfotel egyszerűen egy különcség vagy egy szeszély és csak a magas jövedelemmel rendelkezőeknek felel meg. Gyakran a masszázs olyan aktivitásként van tekintve , amelyet csak azárt végzel,hogy kényeztesd magad, legfőképpen a szabadságok idején. Teljesen hibás! Egy professzionális masszázsfotel , mint amijeneket a Komoder cég forgalmaz, több szempontból is egy előnyös befektetést jelent, mivel segít hogy örvendj a meglepő eredményeknek.
Egy masszázsfotelt rendszeres használata után érezni fogod a szervezetre ható jótékony hatását ahhoz, hogy csökkentse a hát, nyak és lábfájást, segít hogy ellazulj, megszabadulj a fáradtságtól és a nap folyamán összegyűlt stresszes állapottól.

 

Egy masszázsfotel használatának gyakorisága

Azon gondolkozol, hogy egy masszázsfotelt beszerezz magadnak és családodnak, viszont nem tudod, hogy mennyire gyakran jó használni ? A válasz nagyon egyszerű: akkár hányszor is szeretnéd! Vagy jobban mondva, minél többet lehetséges! Egy masszázsfotel fő előnye az, hogy bármely kontextusban lehet használni , a nap bármely pillanatában anélkül , hogy egy szakképzett szalonhoz vagy spa központhoz lenne szükséges elmenned.
Ha mégis egy útmutatóra van szükséged ebben a szempontban, íme pár hasznos információ!

 

A fájdalom enyhítésére

Abban az esetben, ha fizikai fájdalmakkal küzdesz, mint például hátfájás, váll vagy nyakfájás, ajánlott,hogy heti 6-7 masszázs értekezletben legyen részed. Élvezz minden fokozatot és elemezd hogyan reagál a szervezet a kezelésre, szükségletek szerint illesztve hozzá a masszázs programot. Rövid időn belül egyensúlyt találasz és észreveszed, hogy a problémás területeken lévő feszültség és merevség állapot eltűnik.

 

A stressz eltávolítására

Ha stresszes vagy, egy szorongó perióduson méssz keresztül és teljes lazításra van szükséged, egy masszázs értekezlet jól van jőve akkárhányszor úgy érzed, hogy a stressz a napi aktivitásaid hatékonyságára van hatással. Normálisan, egy masszázsfotelben történő terápiás értekezletet heti 2-3 alkalommal végezhető. A legjobb eredményeket akkor éred el, ha a masszázsfotelt este, alvás előtt használod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *